Duyurular/Haberler

İSTİKBAL KOLEJİ 1000 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE AŞURE DAĞITTI

Kayseri İstikbal Koleji Okul Aile Birliği üyeleri Muharrem ayı münasebetiyle Erciyes Üniversitesi kampusünde yaklaşık bin öğrenciye aşure dağıttı. Okul aile birliği üyelerinin ve öğrenci velilerinin katkılarıyla özenle hazırlanan aşureler Muharrem ayının 10. günü münasebetiyle gerçekleştirilen “Aşure Günü”nde ailelerinden uzakta bulunan üniversiteli gençlere ikram edildi.
İstikbal Koleji Müdürü Salim Aydın:” Sevgi ve muhabbetin artırılması için her yıl Muharrem ayında bu tür etkinlikler düzenliyoruz, bu yıl da dağıtım mekânı olarak Erciyes Üniversitesi’ni belirledik ve aşurelerimizi yaklaşık 1000 öğrencimize ve öğretim üyelerine ikram ettik. Okul –aile birliğimize bu hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 1 Ocak 2012, Pazar
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2013, Pazar
Ziyaret Sayısı: 473

Diğer Başlıklar :

Tüm Fotoğraf Kategorileri

ADRES BİLGİLERİ : Taceddin Veli Mah. Deliklitaş Cad. No: 43 MELİKGAZİ / KAYSERİ
TELEFON   +90 352 225 44 16-17    FAKS   +90 352  225 76 28  E-POSTA  istikbal@istikbalkoleji.k12.tr

Kiliçaslan Egitim Kurumlari

Toplam Ziyaretçi : 2210522