Duyurular/Haberler

AKIL OYUNLARI SERGİSİ ÖĞRENCİLERİN ŞOVU İLE SONA ERDİ

Özel İstikbal Koleji’nin Kayseri Forum Alışveriş Merkezi’nde açmış olduğu akıl oyunları sergisi öğrencilerin şov gösterisi ile sona erdi. 4 Mayısta Forum Kayseri de açılan sergiyi binlerce kişinin hayranlıkla izlediğini ve öğrencilerin hazırladığı akıl oyunlarını çözmeye çalıştıklarını ifade eden Özel İstikbal Koleji Okul Müdürü Salim Aydın, “Dört gün boyunca sergiyi yaklaşık beş bin kişi ziyaret etti. Kayseri halkının sergimize yoğun ilgi göstermesinden son derece memnunuz. Küçük tahta parçalarından yapılan Kadir Has stadı Efes Harabeleri , Eski Kayseri Evleri ve Nuhun Gemisi gelenlerin büyük ilgisini çekti. Soma küpleri, mangala, bul -çevir, yılan küp, 5'li halka, sayı bulmaca, halka çıkarma, hedef 5, hedef 4, örüntü, solo test, 9 taş, 18 taş, reverse, çin daması, hanoi kuleleri üç boyutlu ahşap yapbozlar gibi değişik oyunların sergilendiği etkinliği gezen ziyaretçiler, hem eğlenceli vakit geçirdi hem de yeni oyunlarla tanıştı. Serginin önümüzdeki yılda yeni akıl oyunları ile burada olacağız” şeklinde konuştu. Akıl oyunları koordinatörü Osman Metin, öğrencilerin kazandıkları becerileri şöyle ifade etti: ‘’Akıl Oyunlarının özünde etkin öğrenmenin yolunun keyifli deneyimlerden geçtiğini, oyun oynamak bu keyifli deneyimleri yaşayabilmek için en mükemmel yol olduğunu, günümüzün yoğun yaşam temposu, bilgisayar oyunları, televizyon, elektronik oyuncaklardan ibaret hale gelen oyun ve eğlence anlayışı, çocuklarımıza birlikte oyun oynamak ve temel sosyal, duygusal ve düşünsel becerilerini, arkadaşları ile karşılıklı iletişim ve etkileşim halinde geliştirmek için fırsat vermediğini belirterek, Akıl Oyunları çocuklarımıza özellikle matemetiğin gelişmesinde çok büyük faydalar sağladığına vurgu yaptı ve bu temel becerilerini keşfetme ve geliştirme şansı sunuyor’’ dedi.

Unutulmaz güzelliklerin yaşandığı organizasyondan kareler için buraya tıklayınız.

Güncelleme Tarihi: 1 Ocak 2012, Pazar
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2013, Pazar
Ziyaret Sayısı: 2384

Diğer Başlıklar :

Tüm Fotoğraf Kategorileri

ADRES BİLGİLERİ : Taceddin Veli Mah. Deliklitaş Cad. No: 43 MELİKGAZİ / KAYSERİ
TELEFON   +90 352 225 44 16-17    FAKS   +90 352  225 76 28  E-POSTA  istikbal@istikbalkoleji.k12.tr

Kiliçaslan Egitim Kurumlari

Toplam Ziyaretçi : 2176085